Online automatten bestellen voor luxe automerken

Als u in een auto van een luxe merk rijdt, wilt u die uiteraard schoon en netjes houden. Niet voor niets wordt de auto ook wel heilige koe genoemd. Dat gaat natuurlijk al helemaal op wanneer uw mooie wagen en autorijden uw grote passie zijn. We geven u graag een aantal tips om uw auto te reinigen. Voor de uitstraling én de veiligheid zijn automatten van hoogwaardige materialen onmisbare accessoires. Zijn die in uw luxe personenauto aan vervanging toe? U kunt automatten online bestellen met precies dezelfde bevestigingsmethode en exact dezelfde vorm als uw originele matten, bijvoorbeeld voor het merk Audi.

Regelmatig wassen

Het schoonhouden van uw auto begint bij regelmatig wassen. Dit kan eenvoudig met een speciale autoshampoo en een handborstel die is aan te sluiten op de tuinslang. Er bestaan ook wash & wax- middelen. Ook die kunt u aansluiten op uw tuinslang waardoor het waxmiddel en de zeep automatisch met het water worden verdund. Daarna is het een kwestie van inzepen en afspoelen. Uw auto wordt hiermee stralend schoon. De waslaag die achterblijft, zorgt ervoor dat de laklaag goed is beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals straatvuil en uv-straling. Om de auto weer te laten glanzen alsof hij nieuw is, kunt u de lak ook polijsten. Dat kan met de hand of met een handige poetsmachine. U brengt het polijstmiddel aan en wrijft dit net zolang in tot het niet meer is te zien. Met deze methode verdwijnen kleine krasjes en verkleuringen als sneeuw voor de zon.

Onmisbare accessoires

Vanzelfsprekend houdt u ook het interieur van uw auto netjes tot in de puntjes. Dit doet u allereerst door de vloer, de automatten en waar nodig de stoelen regelmatig te stofzuigen. Als u het dashboard en andere oppervlakken een mooie glans wilt geven, gebruikt u een speciale cockpitspray. Die laat een schitterende glans achter en zorgt dat uw auto van binnen weer als nieuw ruikt. Heeft uw personenwagen lederen stoelen? Onderhoud het leer goed om scheurtjes te voorkomen. Ook hiervoor kunt u geschikte onderhoudsmiddelen aanschaffen. Automatten zijn accessoires die bijdragen aan een nette uitstraling en belangrijk zijn om veilig te kunnen rijden. Is uw huidige set matten versleten of krijgt u die niet meer goed schoon? U kunt eenvoudig online automatten bestellen van uitstekende kwaliteit die net zo goed in uw auto passen als de originele set.

Automatten Audi

Onder de luxe automerken heeft het Duitse Audi een naam hoog te houden. Staat er ook een bij u in uw garage en bent u op zoek naar nieuwe originele Audi-automatten? U vindt deze bij Mijnautomatten.nl. Deze webwinkel staat voor maatwerk in automatten uit eigen fabriek. Ze worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en hebben daarom altijd de perfecte pasvorm. De kwaliteit is zo goed dat u er maar liefst twee jaar garantie op krijgt. Ook voor uw Audi A3 zijn er automatten die naadloos in uw bolide passen. Ze zijn er in de materialen velours classic, naaldvilt en velours premium. Op de website vult u het type van uw Audi in en u weet direct welke matten u nodig heeft. Binnen drie dagen worden uw automatten bij u thuis bezorgd.