close
  • maandag 27 september
Zorg en Zekerheid

Nooit meer hoeven zoeken naar de juiste gezichtscrème

Nooit meer hoeven zoeken naar de juiste gezichtscrème

Personal Cream is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van natuurlijke huidcrèmes die volledig gepersonaliseerd zijn. Dat betekent dus dat wij in staat zijn om een crème te maken die alleen bij uw huid past.

U hoeft er de deur niet eens voor uit!
Aan de hand van een uniek procede zijn wij in staat om online de receptuur te bepalen die het beste bij uw huid aansluit. Dat gebeurt door een zogenaamde optische- en energetische scan (m.b.v. biosensoren) die wordt aangevuld met een korte vragenlijst.

De basis voor de scan is een duidelijke gezichtsfoto die u via onze website www.personal-cream.com, als onderdeel van de vragenlijst, eenvoudig kunt uploaden.

Natuurlijke grondstoffen
Een Personal Cream bestaat uitsluitend uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige basisoliën, etherische oliën en kruiden.
Synthetische bewaarmiddelen, parabenen, vaseline, paraffine e.d. komt u in onze crèmes niet tegen.

Uw naam op het etiket
Om uw crème nog persoonlijker te maken bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen naam op het etiket te laten vermelden.

Verzorgend en helend
Doordat een Personal Cream zo nauwkeurig bij uw huid past werkt zij behalve verzachtend en versoepelend ook helend. Daardoor is de crème een fijne ondersteuning bij puistjes, acne, rosacea, eczeem en couperose.

** TIJDELIJKE AKTIE **

Ontvang in de maand januari 2017 7,- euro korting door een Personal Cream te bestellen met de volgende kortingscode: ZW17PC1

Website: www.personal-cream.com | Email: info@personal-cream.com | Tel.: 0613.981.575

Geschreven door: Redactie