No-nonsense wijnadvies van Marrit de Boer

Sjieke mensen drinken wijn. Wijn koop je niet in een supermarkt. Rode wijn is deftiger dan witte. Zomaar drie vooroordelen over wijn die Marrit in haar vlogs kundig onderuit kan halen.

Sjieke mensen drinken wijn. Wijn koop je niet in een supermarkt. Rode wijn is deftiger dan witte. Zomaar drie vooroordelen over wijn die Marrit in haar vlogs kundig onderuit kan halen. Vanaf deze week krijg je alle mogelijke informatie van deze vlogster over wijn, de wereld van wijn en vooral het genieten van het drinken van een glas wijn.

Haar liefde voor wijn ontstond tijdens een stage in het wijngebied aan de Moezel in Duitsland. Na haar studie International Business and Languages ging ze terug en werkte twee jaar lang voor Weingut Walter J. Oster waar ze onder meer wijnproeverijen organiseerde. Aangevuld met een reeks cursussen en veel praktijkervaring is Marrit een nuchtere wijnexpert die ons meeneemt in het leven van druiven, gistingsprocessen, botteling en vooral het heffen van een goed glas wijn. Wat dat laatste is? Kijk en luister. Iedere maand een vlog van Marrit.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=EYOy-5N-Q_I[/embedyt]