No Food Wasted App- Minder voedsel verspillen, meer besparen

We leven in een tijd van hyperconsumptie en overproductie. Per jaar worden enorme hoeveelheden voedsel ongebruikt weggegooid. Prima producten waar niks mis mee is belanden zomaar in de vuilnisbak. Dat dit zonde is van het milieu hoeven we tegenwoordig niemand meer uit te leggen, maar wist je ook dat het zonde is van je eigen portemonnee?!

Nou, dat zit zo: nu worden grote hoeveelheden van alle supermarktproducten met een houdbaarheidsdatum niet verkocht en weggegooid. Zonde, want juist producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen worden vaak met hoge kortingen aangeboden. Je moet alleen even weten om welke producten het gaat en waar je ze kunt kopen. Wanneer je dat weet, kun je jouw boodschappenlijstje erop aanpassen en flink besparen op je inkoopkosten.

En dat is nu precies wat onze Afgeprijsd-app doet. We laten je in één oogopslag zien welke producten bij jou in de buurt met korting te koop zijn. Selecteer jouw supermarkt en krijg direct een overzicht van alle afgeprijsde producten. Zo eenvoudig is het. Slim, simpel, en nog goed voor het milieu ook. Bovendien is de app helemaal gratis.

DOWNLOAD AFGEPRIJSD NU GRATIS VOOR JE SMARTPHONE OF TABLET EN BEGIN DIRECT MET BESPAREN!

Download App Store
Download Google Play