close
  • donderdag 29 oktober
Vrije tijd

Nieuwe afleveringen ‘Kees & Co vanaf 30 maart te zien

Nieuwe afleveringen ‘Kees & Co vanaf 30 maart te zien

Het gloednieuwe seizoen van de comedyserie Kees & Co zal vanaf zaterdag 30 maart worden uitgezonden bij RTL 4 en Videoland. Kees & Co werd uitgezonden van 1997 tot 2006.

De serie draaide om het hectische leven van huismoeder Kees Heistee, haar man Ben en hun kinderen Rudie en Anne. Simone Kleinsma keert weer terug in de rol van Kees, daarnaast is er een compleet nieuwe cast. Onder andere Chantal Janzen en Tibor Lukács zullen te zien zijn.

Hoe gaat het – zoveel jaar later – met Kees (Simone Kleinsma)? Haar dochter Anne woont in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Haar zoon Rudie (Tibor Lukács) die in Nederland achterblijft, houdt er een nogal losse leefstijl op na. Dus daar komt voorlopig geen nageslacht uit voort, denkt Kees. Dat hij ondertussen een vriendin heeft, Coosje (Chantal Janzen), waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen.

Coosje heeft namelijk twee puberkinderen uit haar eerdere huwelijk, Annelot (Lizzy van Vleuten) en Lars (Maurits van Brakel). En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Gelukkig heeft ze – soms onvrijwillig – steun aan buurvrouw Brenda (Plien van Bennekom) die Kees als haar nieuwe soulmate ziet en haar onbedoeld net de verkeerde adviezen geeft.

De comedyserie is vanaf 30 maart 2019 geheel te zien bij Videoland én wekelijks bij RTL 4 om 20.00 uur.

Foto (C): Valentina Vos (RTL 4) 

Geschreven door: Redactie