Inspiratie op Brocante Landelijke Markt Drachten

Op 18 - 19 november 2017 is alweer de 8e editie van Brocante landelijke markt Drachten in de evenementenhal van het Friescongrescentrum te Drachten.

Op 18 en 19 november is er de 8e editie van Brocante Landelijke Markt Drachten in de evenementenhal van het Drachtster Fries Congrescentrum.

Stands en kramen bieden met een knipoog naar de kerst, inspiratie in verschillende woonstijlen met de mooiste brocante of nieuwe landelijke woonaccessoires aangevuld met bloemen, kleding en nog veel meer. Met rond de 85 standhouders is deze sfeervolle najaarseditie een evenement met, evenals bij de voorgaande markten, bezoekers uit binnen-en buitenland.

Ben je al tijden op zoek naar dat uniek stukje brocante? Je kunt het hier misschien zomaar vinden. Natuurlijk kun je ook gewoon heerlijk gaan struinen en shoppen. Standhouders en mensen waar je via social media mee in contact bent gekomen, kun je eindelijk eens in levende lijve ontmoeten. Bijpraten of even uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje kan op het horecaplein waar ook een aantal foodstands aanwezig is.

Wees van harte welkom, kom genieten en deel met ons dezelfde liefde en passie.

18 – 19 november 2017 • van 10.00 – 17.00 uur
Entree € 4,50 ( kinderen t/m 12 jaar gratis )• Parkeren is GRATIS

• Rolstoel- en scootmobiel toegankelijk
• Honden zijn mits aangelijnd toegestaan

Friescongrescentrum Oprijlaan 3 9205 BZ,Drachten
www.brocantelandelijkemarktdrachten.nl