Midgetgolfen? Dat kan nu ook bij All American Bowling

Het voorjaar is aangebroken! Op ieder mooie dag die er nu aankomt, doen we niets liever dan op pad gaan. Op pad met de familie of het gezin. Helaas zijn we nu door het Coronavirus gebonden aan huis en kunnen we niet naar pretpark, zwembad, speeltuin of andere leuke gelegenheden. Maar wat is er nu mooier dan nu alvast plannen te maken voor als straks de zonnestralen weer volop schijnen? Een leuke gelegenheid is All American Bowling & Minigolf.

In de Bollenstreek is altijd wat te doen

All American Bowling & Minigolf is gevestigd in De Bollenstreek, om precies te zijn in Noordwijkerhout. U kunt hier een dagje strand combineren met een bezoek aan All American Bowling Minigolf. De minigolfbaan is spiksplinternieuw. Aan ​recreatieve activiteiten​ in Noordwijkerhout ontbreekt het dus niet.

Totaalbeleving bowlen en minigolf in USA-stijl

Bij All American Bowling wordt veel aandacht besteed aan de totaalbeleving in Amerikaanse stijl. Op de bowlingbaan geniet u van prachtige videobeelden en van muziek en spetterende lichteffecten. Ook op de nieuw aangelegde ​minigolfbaan van Noordwijkerhout​ en omstreken doet de sfeer denken aan allerlei banen in de USA. De uitdagende holes zijn aangelegd op speciaal kunstgras. Met de vele hindernissen komt u voor allerlei verrassingen te staan wat de baan voor zowel volwassenen als kinderen tot een leuk familieuitje maakt.

Geniet na op het terras

Op het terras van All American Bowlingen & Minigolf zet de beleving door. Een
All American Ice-Cream Truck maakt het zomerse gevoel compleet met verfrissende drankjes en milkshakes, slush puppies en softijsjes met wel 25 verschillende toppings. Natuurlijk mogen hier ook de All American Burgers en Texas Spareribs niet op het menu ontbreken. Ook op een zomerdag is het dus goed toeven op het bowlingcentrum van Noordwijkerhout.

Reserveer snel

Zowel de bowling als de minigolf zijn tot ‘s avonds laat open. Ook in de avond is het een en al sfeer bij All American Bowling. De tuin is aangekleed met gekleurde verlichting en op de achtergrond speelt gezellige Zuid-Amerikaanse muziek. Alles bij elkaar is dat het perfecte decor voor Midsummer Night Moonlight Minigolf, een ideale sportieve activiteit voor de warme zomeravonden. Al u iets leuks zoekt om naar uit te kijken, kunt u een cadeaubon bestellen bij ​All American Bowling​ voor uzelf of voor iemand die u een hart onder de riem wil steken.