Mannen van 50+ zijn woest aantrekkelijk

Mannen van 50+ worden steeds populairder onder de dames. Ze zijn eigenlijk niet te versmaden. Over the hill? Helemaal niet, on top!  Wij voelen ons naast deze man in ons element, en uitermate zelfverzekerd als ‘jonge vrouw’. We zijn dol op zijn wijsheid, zijn levenservaring en voelen ons veilig in zijn armen.

Hij heeft zijn zaakjes goed voor elkaar en heeft geen kinderen meer die in de luiers zitten. Als hij al kinderen heeft zijn die met een beetje mazzel het huis al uit. Een rimpeltje hier, een grijze haar daar, een buikje, het maakt ons allemaal niet uit. We willen een 50 plusser! Als vriend, of als ervaren minnaar ?

 • Hij weet wat hij wil
  Zijn houding is zelfbewust en zelfverzekerd. Zonder dralen, twijfelen of stotteren stapt hij op zijn doel af. En zegt precies waar het op staat. ‘Ik krijg het bloedheet als ik naar je kijk.’  Zo sexy. Dat deden onze vriendjes vroeger nou nooit.
 • Hij schaamt zich niet voor zijn leeftijd
  Ook al zit hij misschien niet meer zo strak in zijn vel, hij heeft dat geaccepteerd. En kijkt niet op van een rimpeltje meer of minder. Ook bij jou. Geloof het, mannen zíen die dingen die jij moeilijk vindt aan jezelf echt niet (meer). Het licht kan gewoon aanblijven.
 • Hij weet wat liefde is
  Stamelde je jeugdvriendje na drie dagen al ‘ik hou van je’, de man van 50 zegt het niet om in je broekje te komen. Hij meent het oprecht. Als hij getrouwd is kent hij zijn partner door en door en weet hij precies wat hij of zij wil. Als ie gescheiden is weet hij precies wat zijn valkuilen zijn en waar ie aan moet werken. Mocht hij dat niet weten dan staat hij absoluut open voor al je advies, want hij is niet van plan om opnieuw te falen.
 • Hij heeft wat te vertellen
  Met zijn levenservaring heeft hij tig anekdotes op zak. Kent de wereld. Spreekt zijn talen. Kan in Frankrijk niet alleen un pain bestellen, maar gambas grillés et raviolis à la Truffe komt ook vloeiend over zijn lippenAls je hem kwijlend vraagt om de gehele menukaart voor te lezen doet hij dat met liefde. Het toetje haal je dan waarschijnlijk niet. Gauw terug naar het huisje, caravan of tent. Dat toetje neem je daar wel. Bon appétit. Hoera voor de 50 plus man!

Wil jij de hele top 10 zien? Kijk dan op gofifty.nl