close
  • vrijdag 15 januari
Zorg en Zekerheid

Loop mee met de Blind Walk

Loop mee met de Blind Walk

Op vrijdag 21 juni vindt de allereerste Blind Walk plaats in Utrecht. Honderden duo’s wandelen met ooglapjes op de zonsondergang tegemoet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor oogonderzoek.

De wandeling gaat via een 5 kilometer lang braillepad onder de Domtoren door, voorbij de Utrechtse werfkelders en langs de grachten. De geblinddoekte wandeling is onderdeel van het jaarlijkse evenement Blind voor 1 Dag.

Tijdens de Blind Walk kruip je samen met een van je beste vrienden, je moeder of je favoriete collega in de rol van blinde en buddy om te ervaren hoe het is om geen zicht te hebben. Én om zoveel mogelijk geld op te halen voor oogonderzoek.

Blind voor 1 Dag

Het Oogfonds en inhoudelijk partner Koninklijke Visio roepen iedereen op om vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Ervaar met een simulatiebril op hoe het is om slechtziend of blind te zijn en hoe het is om blindelings te moeten vertrouwen op een ander. Halverwege wissel je als duo van rol. Inschrijven en sponsoren voor de Blind Walk in Utrecht kan via www.blindwalk.nl.

Bron: Oogfonds

Geschreven door: Redactie