Leesliefhebbers opgelet: al onze boektips op een rijtje!

Wil jij je ook zo graag af en toe terugtrekken uit al die gesprekken over corona en zorgen over heden en toekomst? Voor de liefhebbers van lezen hebben we al onze boektips op een rijtje gezet, om even in een andere wereld te kunnen zijn. Welk boek raad jij andere lezers aan?

In deze tijd van spanning, verwarring en ontheemding zijn we op zoek naar een nieuw evenwicht en een nieuw dagritme. Misschien kun je thuis werken of ben je bezig je onderneming te redden. Of je probeert het gezellig te houden met je pubers die er nu ineens de hele dag zijn. Of je werkt in een vitaal beroep en zorgt ervoor dat het leven nog een beetje door kan gaan.

Hoe je leven er op dit moment ook uitziet, het is belangrijk om op tijd te ontspannen en je even terug te trekken uit al die nieuwsberichten, gesprekken over corona en zorgen voor de toekomst. Iedereen zal dat op een eigen manier doen. Voor  de liefhebbers van lezen heb ik alle boektips verzameld die we de afgelopen jaren bij 50+ met jullie hebben gedeeld. Scandinavische thrillers, boeken over sport, boeken die inspireren, luchtige boeken voor de vakantie, er is voor elk wat wils. Als je lid bent van de bibliotheek en die is op dit moment dicht, dan kun je misschien e-books lenen. Storytel biedt een proefabonnement aan van twee weken op luisterboeken en e-books.

Klik op de foto voor het bijbehorende artikel en een beschrijving van de boeken. Veel leesplezier!

Boekentips voor de vakantie

Boek over schaatscoach Leen Pfrommer

Bill Clinton en James Patterson schreven samen ‘President vermist’

Boeken waar je blij van wordt

‘Voor het eerst’ van Herman van Veen over ouder worden

Eenzaamheid

Aangrijpende verhalen in ‘Naasten’

De favoriete kinderboeken van de redactie

‘De man en het hout’ over kappen, hakken, stapelen en stoken

Mijn naam is Selma: een aangrijpend boek over de oorlog

Over de jacht op de moordenaar van Olof Palme

Boekentips uit de boekenweek 2020

Vijf geweldige Scandinavische thrillers

‘Rinkeldekink’ van Martine Bijl