Kunsthandel en lijstenmakerij Veenstra viert 45 jarig bestaan met Open Huis

Kunsthandel & Lijstenmakerij Veenstra, een begrip in Drachten en omstreken, viert haar 45-jarig bestaan. In november 1974 begonnen de heer Jean Veenstra en zijn vrouw Rika Veenstra als jonge twintigers de zaak. Op zondag 24 november, 45 jaar later, is iedereen van 13.00 – 17.00 welkom om een blik achter de schermen te werpen.  

Open huis

Zondag 24 november heeft Veenstra Open huis. ‘Een uniek kijkje in de wereld van de kunst en lijsten’, waarbij Jean Veenstra  graag mensen uitnodigt. ‘Tijdens onze open middag kun je ons vakmanschap bewonderen, zien hoe een unieke lijst handgemaakt wordt en ziet u restauratie handelingen aan een kunstwerk.

‘Het ambacht van lijstenmakerij is een prachtig vak. Deze open middag geeft iedereen de gelegenheid om hiermee kennis te maken,’ vat Veenstra samen. ‘Voor ons 45 jarig bestaan wilden we iedereen in de omgeving betrekken. Mensen die in al die jaren al een keer bij ons hun inlijsting hebben laten doen, misschien al eens kunst gekocht of gehuurd hebben of gewoon mensen die nieuwsgierig zijn en een keer binnen te kijken. Allen zijn van harte welkom!’

Adres: Kunsthandel Moleneind Noordzijde 22.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top