Kringloop voor hulpstukken en andere zorgmaterialen

Hulpmiddelen en zorgmaterialen worden niet altijd meer vergoed. In de zorg zien we vaak dat deze materialen en artikelen over zijn en dan weggegooid worden. De Zorgkringloop richt zich er op om gebruikte en ongebruikte zorgartikelen te hergebruiken waardoor deze vaak dure materialen voor een betaalbare prijs beschikbaar zijn.

Zorgkringloop is een shop in shop formule. In bestaande kringloopwinkels worden tweedehands zorgmaterialen en hulpmiddelen aangeboden. Een breed assortiment aan hulpmiddelen die zorgbehoefenden ondersteunen in alledaagse dingen, maar dan wel met een betaalbare prijs. In maart 2015 is de zorgkringloop is in Oss gestart en nu zijn er ook al verkooppunten in Uden, Uithuizen en Winsum.

Inmiddels zijn er in samenwerking met Goudgoed 6 locaties in Groningen, namelijk Winschoten, Winsum, Bedum, Beijum, Uithuizen en Hoogeveen. Voor de inwoners van de omliggende dorpen is er sinds kort een webwinkel van waaruit bezorgd kan worden. Het doel is om dit initiatief verder te verbreden en op meer locaties een verkooppunt te starten.

Kijk voor meer informatie op de website van Zorgkringloop en op de website van de webwinkel. 

info@zorgkringloop.com