Koos Tiemersma signeert zaterdag 18 maart zijn nieuwe boek bij Boekhandel Burgum

Koos Tiemersma, één van de bekendste schrijvers uit Friesland, signeert zijn nieuwe boek ‘Een aap klimt uit de boom/ In aap klimt út ’e beam. Deze prikkelende en bijtende satire met een knipoog naar de politiek en de aankomende verkiezingen is een absolute aanrader.

U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 15.30 uur bij Boekhandel Burgum, Schoolstraat 46 in Burgum.

Een aap klimt uit de boom is een moderne en met vaart en humor geschreven satire en vormt een bijtend commentaar op een samenleving waarin onvrede de boventoon voert en de waan van de dag regeert. Op een lichte manier wordt onder andere de opkomst van het populisme tegen het licht gehouden.

Bobo de aap is ontsnapt uit de dierentuin om te gaan wonen in het bos waar hij ongewild getuige is van een vrijpartijtje. In een opwelling besluit hij zijn boom te verlaten, zich te ontfermen over de kleren om zich uit te dossen als mens. Even later wordt hij opgevangen door de afgekeurde leraar Norbert Schnabel, die hem in contact brengt met een nieuwe populistische beweging…

Uiteraard verkrijgbaar bij uw boekhandel, maar bestellen kan ook eenvoudig via de webshop. Géén kosten voor verzending bij bestellingen vanaf 15 EURO.
U kunt ook deze mail beantwoorden, of bellen met 058-30 30 912.

*Bij bestellingen via de mail en telefoon betaald u € 2,95 administratiekosten.