Kleinkinderen reizen gratis met de Syntus bus

Van 15 juni tot en met 15 juli reizen kleinkinderen gratis mee met hun opa of oma in de bussen van Syntus Gelderland. Op de speciale website syntusgelderland.nl/senioren is informatie te vinden over deze actie, maar bijvoorbeeld ook over de mogelijkheid om bij onafhankelijke OV-ambassadeurs informatiebijeenkomsten bij te wonen of samen met hen proefreizen te maken.

“Op deze website vinden onze senioren reizigers producten en diensten die we speciaal voor hen ontwikkelen”, aldus René Nekkers, concessiemanager van Syntus Gelderland. “Wij spelen daarmee in op de behoefte van deze groep reizigers om alle informatie duidelijk en op één plek te kunnen vinden. En we verrassen onze trouwe senioren reizigers graag regelmatig met opvallende acties, zoals de ‘kleinkinderen reizen gratis’ actie die we nu hebben. ”

Tijdens deze actie krijgen senioren reizigers in Gelderland de mogelijkheid om kleinkinderen gratis mee te nemen in de bus en een dagje erop uit te gaan. Via de website maken deelnemers die een enquête invullen ook nog eens kans op een leuk dagje uit voor 4 personen.