Het laatste weekend van de kerstvakantie dient zich aan. Op de valreep kan er nog getoast worden op het nieuwe jaar. En bij een toast hoort een heerlijk drankje. Ik wens jullie een prachtig, gelukkig en bovenal gezond 2019! Laat al je dromen uitkomen in het nieuwe jaar of probeer er zo dicht mogelijk bij te komen. Proost op 2019. Dans, spring, lach (heel veel) en doe vooral die dingen waar je blij van wordt…
Ingrediënten voor 4 cocktails:
- 1 limoen
- 3 el suiker
- ½ meloen
- ½ fles Prosecco
Aan de slag:
Was de limoen en rasp de groene schil eraf. Stamp de rasp met 2 deeltjes suiker in de vijzel fijn. Maak de randen van de glazen nat met water en doop ze in het suikermengsel. Maak de meloen schoon, snijd het vruchtvlees in stukken en pureer met 1 eetlepel suiker en het limoensap. Vul de shaker tot de helft met de meloenpuree en vul aan met Prosecco. Shake it! Daarna de cocktail in de glazen schenken.
Hartelijke (kook)groet,
Gerda Uiterwaal