Jan en Cisca kondigen 4e seizoen van De Geboden van Slagter en Dresselhuys aan

Jan en Cisca verrassen fans met aankondiging van nieuw seizoen

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys hebben vandaag aangekondigd dat er een vierde seizoen komt van hun populaire televisieprogramma “De Geboden van Slagter en Dresselhuys”. De presentator en de voormalige hoofdredacteur van Opzij hebben de afgelopen jaren veel succes gehad met het programma, waarin ze op zoek gaan naar de tien geboden van de moderne tijd.

Het programma, dat voor het eerst werd uitgezonden in 2018, heeft een grote schare fans opgebouwd. In elke aflevering worden Jan en Cisca geconfronteerd met een nieuw gebod, zoals “Gij zult niet liegen” of “Gij zult niet stelen”. Ze gaan in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en gewone mensen om te ontdekken wat deze geboden betekenen in de hedendaagse samenleving.

Het vierde seizoen belooft weer een boeiende reeks afleveringen te worden. Jan en Cisca hebben al enkele interessante geboden op het oog, zoals “Gij zult niet oordelen” en “Gij zult niet verspillen”. Ze willen met deze geboden belangrijke maatschappelijke thema’s aansnijden en de kijkers aan het denken zetten.

Naast de bekende formule van gesprekken en discussies, zullen Jan en Cisca dit seizoen ook enkele nieuwe elementen toevoegen om het programma fris en vernieuwend te houden. Zo zullen ze bijvoorbeeld ook de straat opgaan om mensen op straat te interviewen over hun visie op de geboden.

Jan en Cisca zijn enthousiast over het nieuwe seizoen en kijken ernaar uit om weer aan de slag te gaan. Ze zijn dankbaar voor de steun van hun fans en hopen dat het programma ook dit seizoen weer veel mensen zal inspireren en aan het denken zal zetten.

Het vierde seizoen van “De Geboden van Slagter en Dresselhuys” zal naar verwachting in het najaar van 2022 op televisie te zien zijn. Fans kunnen alvast uitkijken naar boeiende gesprekken, interessante inzichten en nieuwe perspectieven op de moderne geboden.