close
  • zondag 24 oktober
Fietsen

Is de passie in jouw relatie verdwenen? Annelies weet wat te doen: Ga fietsen!

Is de passie in jouw relatie verdwenen? Annelies weet wat te doen: Ga fietsen!

BLOG – Dames, hebben jullie wel eens het gevoel dat je relatie een beetje kabbelt? Je bent al lang bij elkaar, het vonkt niet meer zo en de tijd dat je verliefd was lijkt lang geleden. Misschien heb ik de oplossing gevonden. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

Koop een E-bike! Koop twee E-bikes! Want echt, dan word je super gelukkig samen. Je man kan z’n ogen niet van je afhouden (eigenlijk best gevaarlijk in het verkeer, maar je moet er wat voor over hebben) en zelf ga je stralen. Echt waar, ik zag het allemaal in het E-bike Lifestyle Magazine. In mijn onwetendheid dacht ik dat Bert een foldertje bij de fietsenboer gehaald had, maar ik bleek het zwaar onderschat te hebben.

Ja, dat is toch even heel andere koek, nietwaar? Als ik het doorblader moet ik toch echt even zuchten. Dit is het. Je fietst door bos en veld, door leuke stadjes, langs het water, het is altijd mooi weer en je doet niets anders dan lachen samen.

Jongens wat is dit mooi. Er zijn onderweg ook steeds mensen die je op de foto willen zetten, zodat je maar een keer een selfie hoeft te maken. En zelfs daar willen mensen een foto van maken. Serieus, Bert heeft dit foldertje, o nee dit Lifestyle Magazine, achteloos op tafel laten liggen, maar er gaat echt een wereld voor me open. Als hij straks thuiskomt zal ik hem eens even vertellen dat we ons huwelijk een flinke boost gaan geven. Dan kom ik aan het eind van het boekje en zie een foto van echte mensen die geïnteresseerd zijn om misschien een E-bike aan te schaffen.

Hm, dat ziet er toch heel anders uit. Waar is de stralende lach? Waar is de verliefde blik? Worden we voor de gek gehouden? Ach, daar stort mijn luchtkasteel in elkaar. Ik heb pas geleden een bakfiets gekocht. Zonder trapondersteuning. Misschien is dat toch het echte leven. En vanavond ga ik met mijn man een borreltje drinken. Want kabbelen kan o zo gezellig zijn.

Foto’s in het artikel zijn afkomstig uit de folder van Amslod

Geschreven door: Annelies van Bloois