close
  • donderdag 13 augustus
Culinair

Hotspot van de week: Klein Hartenstein

Hotspot van de week: Klein Hartenstein

Restaurant ‘Klein Hartenstein’ is gevestigd in een witte statige villa aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Het is een gezellig, knus restaurant met een gewelfde kelder met open haard. De open haard is heerlijk in de winter, maar in de zomer kun je terecht op het terras.

Details Airborne-divisie

De villa is gelegen naast het Airbornemuseum en dat zie je terug in de inrichting. Bezoek je het museum? Ga dan uit eten in ‘Klein Hartenstein’ en herken details van de airborne-divisie. Ook leuk als bedrijfsuitje. Naast het eetgedeelte beschikt het restaurant over een aparte trouwzaal en een prachtige wijnkelder. De wijnkelder is geschikt voor partijen tot 24 personen.

Sterrenkok Dennis Richter Uitdenbogaardt

Sinds januari dit jaar heeft sterrenkok Dennis Richter Uitdenbogaardt het restaurant overgenomen. Dennis werkte onder andere eerder in de keuken bij O’Mundo in Wageningen en La Rive in Amsterdam. Bij de overname heeft hij ervoor gekozen om met het huidige personeel te blijven werken. Het is een toegankelijk restaurant waar op hoog niveau wordt gekookt.

Zeven dagen per week open

Het restaurant, gevestigd in een voormalig koetshuis, is zeven dagen in de week geopend voor lunch, diner, vergaderingen, feesten en partijen. ‘Klein Hartenstein’ is een aanrader voor mocht je een keer iets anders willen. Het is vlakbij Arnhem. Laat je verrassen door sterkok Dennis Richter Uitedenbogaardt en zijn team! Nieuwsgierig geworden naar ‘Klein Hartenstein‘?

Geschreven door: Redactie