Heb jij een muzikaal verhaal te delen?

Maart is bij 50+ muziekmaand. Naast alle gangbare onderwerpen, inspireren we je met artikelen over muziek maar horen ook graag jouw verhaal. Reageer en doe mee!

muziekmaand

Was jij van The Stones of The Beatles? Van Fleetwood Mac of Abba? Kate Bush of John Denver? Of groeide je op in een omgeving waar klassieke muziek de basis legde voor jouw muzikale voorkeur, en loop je weg met Chopin, Satie of Bach misschien?

In deze nieuwe maand besteden we op 50+ aandacht aan muziek in de breedste zin van het woord. Omdat muziek emotie is, omdat muziek overal is, omdat zonder muziek geen leven… Of we het nu hebben over Doe Maar of Simeon ten Holt. Om zomaar twee uitersten te noemen.

Lezers inspireren

Lees met ons mee, maar we krijgen ook graag feedback. Misschien zing jij in een koor, bespeel je zelf een instrument of heb je een bijzondere feit te melden over jouw muziekbeleving. Laat het ons weten. We gaan graag met jou in gesprek om ook andere lezers te inspireren met alle mogelijke ins en outs over muziek en de rol van muziek in het leven.

Graag een reactie. Jouw verhaal doet er toe!

Mail onze eindredacteur als jij een verhaal te vertellen hebt: julia@juliavanbohemen.com