close
  • zondag 1 augustus
Zorg en Zekerheid

Heb je last van jouw nek? Met het juiste kussen voor nekklachten kun je jouw nachtrust verbeteren!

Heb je last van jouw nek? Met het juiste kussen voor nekklachten kun je jouw nachtrust verbeteren!

Last hebben van nekklachten is een vervelend probleem. Je zult minder goed slapen en je wordt niet helemaal uitgerust wakker. Gelukkig kunt u met een kussen voor nekklachten ervoor zorgen dat uw klachten verminderen en dat u een betere nachtrust krijgt.

Waarom is een kussen voor nekklachten zo belangrijk?

Nekklachten kunnen ervoor zorgen dat je nek pijnlijk is en stijf aan kan voelen. Je kunt je door deze klachten minder goed bewegen en de pijn kost energie. Vaak ontstaan nekklachten doordat je in een bed slaapt met een verkeerde matras en/of een hoofdkussen is die niet past bij jouw slaaphouding. Met een kussen voor nekklachten zorg jij ervoor dat je nek op de juiste manier ondersteund wordt. Na een aantal weken of maanden merk je dat de klachten afnemen en dat je uitgerust wakker wordt.

Wat is de beste optie als je op zoek bent naar een kussen voor nekklachten?

Als je op zoek bent naar een kussen voor nekklachten, dan raden wij je aan om bij het merk Silvana te kijken. Silvana heeft namelijk diverse ergonomische kussens ontworpen zodat iedereen met nekklachten een kussen kan vinden dat perfect bij hem of haar past. Deze kussens behoren tot de Silvana Support lijn. Om ervoor te zorgen dat het kussen jouw lichaam optimaal ondersteunt, heeft Silvana de kussens ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten. Daarnaast wordt er enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals katoenen tijken en latex. De Silvana Support kussens zijn dan ook de beste ondersteunende hoofdkussens op dit moment. Alle kussens zijn voorzien van een neksteun. Tevens is het kussen ademend en drukverlagend voor nog meer comfort. Natuurlijk kun je binnen de Silvana Support lijn zowel zachte als stevige kussens vinden. De meeste vrouwen kiezen voor het Silvana Support Emerald kussen en mannen kiezen vaak voor het Silvana Support Cristal kussen.

Hulp bij het uitzoeken van een kussen voor nekklachten

Weet je niet zeker welk kussen voor nekklachten de beste optie voor je is? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel en dan helpen wij je graag verder.

Geschreven door: Redactie