close
  • woensdag 15 juli
Algemeen

Golden Boys, nooit te oud voor de liefde

Golden Boys, nooit te oud voor de liefde

Zes vrijgezelle zeventigplussers op zoek naar een partner. Golden Boys worden ze genoemd in het gelijknamige televisieprogramma dat vorige week maandag van start ging op SBS6. Vanavond aflevering 2. 

Zo’n zoektocht kun je op verschillende manieren aanpakken. Dré Hazes gooit zijn jonge 24-jarige charmes in de strijd en lokt de casanova’s op leeftijd, flink uit de tent. De een vindt dat leuk om te zien, de ander gruwelt ervan, maar feit is wel dat veel ouderen alleen zijn. Door overlijden van een partner, een scheiding. 

Een praatje in het echt

Ga je dan actief op zoek naar een nieuwe partner of begeef je je op datingsites? Of geen van beide? Hoe je dat doet is persoonlijk, maar veel ouderen vinden het maken van een praatje ‘in het echt’ veel fijner dan teksten typen via de computer. En daar springen de makers van het programma gretig op in. 

Wie aan het programma Golden Boys meedoet, begeeft zich op het pad van speeddates. Een snelle manier om kennis te maken met de wat oudere dames. Of dat de heren past, moet je zelf maar bekijken. Het programma is iedere maandagavond te zien. 

Een vaste relatie

Ook gaan de dames bij de heren thuis op bezoek. André Hazes junior is degene die de heren aan de tand voelt en met ze in gesprek gaat. De 78-jarige Henk zoekt vooral een maatje om lekker me op stap te gaan en de 81-jarige Ludwig zoekt juist een vaste relatie. Iemand om met de caravan mee naar Spanje te gaan. 

De 76-jarige Frans wil een sportieve vrouw, dus wie skiën leuk vindt, zit bij Frans helemaal goed. Jochem zoekt een vrouw om mee te lachen en ze mag niet te bazig zijn. Deze 72-jarige muzikale Jochem wil graag een maatje. En dan is er nog Co van 78 jaar. Hij zoekt een lieve rustige vrouw. De 79-jarige Hans is een romantisch type die een ‘meisje’ zoekt, van rond de zestig jaar jong. 

Golden Boys, iedere maandagavond op SBS6 om half tien.

 

Foto: Dutch National Archives, The Hague, Fotocollectie Algemeen Nederlands Persbureau (ANeFo), 1945-1989

Geschreven door: Redactie