close
  • maandag 28 september
Algemeen

Gezond en lekker eten met de maaltijden van Maaltijdservice aan Huis

Gezond en lekker eten met de maaltijden van Maaltijdservice aan Huis

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat maaltijdservices aan huis voor senioren een groeiende markt is. Ouderen blijven langer thuis wonen. Maaltijdservice aan Huis, die maaltijden aanbiedt aan particulieren, bedrijven en instellingen constateert deze groei ook.

,,Mensen die niet meer kunnen of willen koken kunnen een beroep op ons doen”, vertelt Rob Scholten, teamleider bij Maaltijdservice aan Huis. ,,Maar het is een misverstand dat alleen ouderen gebruik maken van onze maaltijdservice. Ook mensen met een drukke baan die geen tijd hebben om te koken en op zoek zijn naar een gezond alternatief zijn bij ons aan het juiste adres”.

De maaltijden worden met zorg klaargemaakt met verse ingrediënten van leveranciers uit de regio en zijn een week houdbaar. ,,Wij leveren koelverse maaltijden. Dit betekent dat na bereiding de maaltijden zo snel mogelijk teruggekoeld worden. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen behouden. En, niet onbelangrijk: de pure smaak”, vertelt Scholten.

Goed en gezond eten hoeft niet duur te zijn. De maaltijden bij Maaltijdservice aan Huis zijn scherp geprijsd en verdeeld in een basisvariant voor € 6,55 of een luxere variant (met soep en toetje) voor € 7,10. De prijzen zijn inclusief bezorging en BTW. Het is mogelijk om maaltijden één of twee keer per week af te nemen in plaats van een hele week. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen. Klanten hoeven daarvoor niet extra te betalen.

De maaltijden bestaan uit groenten, aardappelen, vlees/vis of pasta. De lasagne is bijvoorbeeld erg populair, omdat deze op ambachtelijke wijze wordt bereid. ,,De koks staan dan allemaal op een rijtje: blaadje, saus, blaadje, daar zijn ze wel even mee bezig! Klanten proeven de wijze waarop het wordt klaargemaakt terug en dat maakt ons uniek ten opzichte van massa aanbieders”.

Vanuit de thuisbasis in Ferwert wordt heel Noord Friesland bediend, tot Harlingen, Schiermonnikoog en Smallingerland aan toe. Er wordt gewerkt met eigen chauffeurs die vaste routes rijden. “Is de klant niet thuis dan zet de chauffeur de maaltijd zelf in de koelkast of brengt deze bij de buren. Het komt voor dat klanten een bestelling annuleren. Wij kunnen snel inspelen op mutaties, een extra maaltijd voor visite is geen probleem!”.

Bij Maaltijdservice aan Huis zit u niet vast aan een contract. ,,Wij proberen het iedereen naar de zin te maken, maar als de smaak niet bevalt dan moeten klanten vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen. Bevalt de gehaktbal qua smaak niet bij de ene supermarkt dan ga je toch ook naar een andere? Klanten moeten vrij zijn om te kiezen”, aldus Scholten.

U kunt voordelig kennismaken met de smaak Maaltijdservice aan Huis. Hiervoor hebben de koks drie maaltijden voor tien euro samengesteld. De actie is geheel vrijblijvend. Ondertussen zin in lekker en gezond eten gekregen? Kijk dan snel op de website of bel met Maaltijdservice aan Huis, tel: 088-518 0200.

Geschreven door: Redactie