close
  • maandag 27 september
Algemeen

Geen stress meer bij gebruik van een sta-op stoel

Geen stress meer bij gebruik van een sta-op stoel

Heb je last met opstaan en gaan zitten? Een sta-op stoel kan de ideale uitkomst zijn om je te ondersteunen bij het gaan staan en zitten. Bovendien zit een relaxstoel met sta-op functie heerlijk. Haal extra woongenot in huis met een comfortabele sta-op stoel die zich naar jouw lichaam vormt! Wil je ook genieten van stressless zitten? Lees dan verder over de voordelen van deze stoelen.

In een sta-op stoel kan je je van top tot teen ontspannen. Lekker relaxen met een roman in de hand, relaxt voor de televisie zitten of even een dutje doen. Zet de luxe stoel in jouw favoriete stand en laat de verstelbare hoofd- en voetensteunen hun werk doen.

Wat zijn de voordelen van een sta-op stoel?

Sta-op stoelen bieden veel mogelijkheden

Bovenstaande voordelen klinken logisch en dit mag je ook verwachten van een goede sta-op stoel.

Een goede fauteuil geeft je comfort en laat je lichaam tot rust komen. Een stoel die niet goed op jouw lichaam is afgestemd, kan klachten gaan geven. Met een sta-op stoel heb je hier geen last van. Het geeft je lichaam net dat beetje extra.

Je kunt een sta-op stoel kopen met uitgebreide opties, zoals: verwarming, afstandsbediening, verschillende posities, een voetenbankje, een sta-op functie etc. Deze functies verhogen het comfort, maar hebben tegelijkertijd een positief effect op je gezondheid. Vind je een functie van de stoel niet nuttig dan kan je ervoor kiezen deze niet te nemen. Je past de stoel aan op jouw wensen!

Relaxfauteuil biedt jouw lichaam de juiste ondersteuning

Een relaxstoel is speciaal gemaakt om jouw lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb je last van pijnlijke spieren, gewrichten, voeten of benen? Of kamp je met pijn in de rug of in de nek? Een ontspannende stoel kan je helpen de pijn te verlichten.

In een relaxstoel profiteert jouw lichaam van een betere zithouding. Ook de ondersteuning van jouw lichaam helpt bij het verlichten en voorkomen van pijnen.

Rusten in een relaxstoel of sta-op stoel

Veel mensen zeggen niet aan een sta-op stoel te willen beginnen omdat ze er nog niet aan toe zijn, of omdat de stoelen niet aantrekkelijk zijn. Dit is absoluut niet meer zo. Je kan deze stoelen kopen in verschillende kleuren en stijlen. Bij de stoelen zie je aan de buitenkant allang niet meer dat het om een sta-op stoel gaat.

Kies bijvoorbeeld een mooie slanke draaistoel met lederen bekleding voor een luxere uitstraling. Je kan er ook voor kiezen de sta-op stoel aan te passen aan jouw huidige interieur. Er zijn zoveel designs, dat je altijd wel een relaxstoel of sta-op stoel kunt vinden die prima bij jouw huis en smaak past. Niets is zo fijn als even kunnen rusten in een stoel die erg prettig zit en waarin je jouw lichaam echt tot rust voelt komen.

Geschreven door: Redactie