Gaat ze haar doel(en) halen?

2018, WORDT HET JAAR VAN CHRISTIEN! De vlogcursus van 50+ in Nederland, dit najaar gehouden in de provincie Friesland en inmiddels ook draaiend in Groningen, is enthousiast ontvangen en wat nog leuker is: deze heeft al navolging gekregen. Eén van de meest enthousiaste cursisten ‘Christien’, creëert nu regelmatig een vlog die ze met ons deelt. Hoe leuk is dat!

De vlogcursus van 50+ in Nederland, dit najaar gehouden in de provincie Friesland en inmiddels ook draaiend in Groningen, is enthousiast ontvangen en wat nog leuker is: deze heeft al navolging gekregen.

Eén van de meest enthousiaste cursisten ‘Christien’, creëert nu regelmatig een vlog die ze met ons deelt. Hoe leuk is dat! De bijna zestigjarige Christien heeft grootse plannen voor het nieuwe jaar en neemt ons mee op haar tocht richting een geweldig doel. Welke tocht en welk doel verklappen we nog niet. Kwestie van kijken!

Laat je inspireren en ga ook vloggen! Nieuwsgierig en nog niet zo bekend met dit fenomeen of wil je er meer over weten? Bij voldoende deelname is de 50+ vlogcursus er ook voor jou in jouw provincie.

De eerste vlog van Christien bekijken?

Klik hier!