De foute kersttrui blijft een hit

De bomen worden versierd met ijzige kleuren als ijsblauw en eucalyptus groen. De kerstboom mag een ijzige en stoere look krijgen. En de boom mag dit jaar op de kop. De kunstkerstboom met plafondhanger is momenteel het meest populair bij het online winkelcentrum beslist.nl in de categorie kerstbomen.

De foute kersttrui blijft een hit
De sint is nog nauwelijks het land uit en de belangstelling voor de kerstruien stijgt explosief. Nadat in 2014 de foute kersttrui instant populair werd en in 2015 een verdubbeling in de piek bereikt werd, lijkt het erop dat ook in 2016 de foute kerstrui een grote hit blijft.

De nieuwkomer in kersttruien is nog fouter dan fout. Met o charmante Santa en rock bands op de trui. De kersttrui is populair voor zowel de heren als dames. Op beslist.nl is de klassieke schattige kersttrui voor dames de trend, met bijvoorbeeld Bambi of een konijn.

Kinderen en het kerstverhaal
De kerststal terug voor de jeugd. De afgelopen dagen staat de kerststal van Little People in de top tien van populaire kerstartikelen. Middels de kersstal kunnen kinderen het kerstverhaal naspelen en luisteren naar het kerslied.