close
  • maandag 26 oktober
Algemeen

Fit worden zonder van je bank af te komen? Arie Boomsma laat zien dat het kan!

Fit worden zonder van je bank af te komen? Arie Boomsma laat zien dat het kan!

Wil jij ook fitter en strakker worden zonder van de bank af te komen? Dat klinkt als een illusie, maar het kan dankzij Arie Boomsma en zijn ‘Billen van de bank video’.

Bekende Nederlanders in een reclame, dat is geen nieuws. BN’ers in een fitnessvideo ook niet. Zo heeft Sylvie Meis net haar veelbesproken fitnessapp Heiss mit Meis gelanceerd, waarin ze met een zwoele sexy blik haar eigen goddelijke lichaam toont en ons leert hoe wij ook zo strak kunnen worden. Jaja. Arie Boomsma pakt het anders aan. Die combineert reclame, namelijk voor Etos, met filmpjes met daarin fitnessworkouts. En daarvoor hoef je niet van je bank af! Onder het motto “Zit je vol goede voornemens, maar zit je bank ook lekker?” laat hij zien dat die twee prima samen gaan. In een simpel grijs joggingpak, geflankeerd door de meiden Vic en Iva, die gezellig met hem mee doen.

Verrassend goed te doen

Billen van de bank logoEr zijn meerdere video’s waarin onder meer squats, dips, push ups, hip thrusts en de mountain climb voorbij komen. Die laatste oefening vergt nogal wat van je bank, dus sla die vooral over als je bank aan de krakkemikkige kant is. Maar de andere oefeningen hebben we op de redactie uitgeprobeerd en die zijn verrassend goed te doen. Sommige kun je zelfs uitvoeren terwijl je ondertussen tv kijkt. En wat ook fijn is: je kunt het gewoon in je oude kloffie doen. Of in je mantelpakje. Wat jij wilt.

Arie op je bank

Dus, als je meer wilt bewegen en om welke reden dan ook niet naar de sportschool wilt of kunt (en ook niet de hele dag wilt trainen en honger lijden om een lijf als Sylvie Meis te krijgen), probeer dan de Billen van de bank video’s eens. Ze zijn gratis. En mocht je iets gekocht hebben bij Etos, dan kun je met de krasvoucher een thuisworkout winnen met Arie Boomsma, op jouw bank. Of een andere prijs, als je geen fan van Arie bent. Een week wintersport doet ook wonderen voor je fitheid en verder zijn er fietsen te winnen en allemaal andere dingen die goed zijn voor lijf en leden.

 

Geschreven door: Redactie