Eerste damesboetiek Alkmaar op Winkelstraat.nl

VROUW Damesmode uit Alkmaar is als eerste damesboutique uit Alkmaar verwelkomd op het online modeplatform Winkelstraat.nl. De livegang van de damesboutique is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot, waar reeds vier Alkmaarse boutiques te vinden waren.
Gevarieerd aanbod voor vrouwen
VROUW Damesmode is in december 2016 geopend en is dé boutique in Alkmaar gericht op dameskleding en de nieuwste trends. In de boutique is altijd een uitgebreide collectie voor dames te vinden. De winkel biedt een breed aanbod van designermerken, zoals onder andere Patrizia Pepe en Balmain. De boutique richt zich vooral op het aanbieden van een gemixte collectie van diverse merken en stijlen.

 

Dankzij de aansluiting bij Winkelstraat.nl, kunnen de producten van VROUW nu tot ver buiten Alkmaar worden geshopt. Eerder werden Stijl Herenmode, 1811, 786Fridge en Mansion Clothing al verwelkomd op het online fashion platform.

 

Meer informatie over VROUW, alle aangesloten boutiques, de collectie en openingsdata; is te vinden op deboutique paginavan Winkelstraat.nl.

 

De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid over heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

 

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,4. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.