Een jaar Covid-19: verhalen en initiatieven gebundeld

Een mijlpaal die we liever niet vieren: het coronavirus is deze maand één jaar in Nederland. Velen hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor de mensen om hen heen. Soms met praktische hulp, of door het bieden van een luisterend oor.

Als eerbetoon aan al die mensen zijn een aantal van deze verhalen en initiatieven gebundeld in het digitaal magazine: Aandacht voor elkaar – verhalen. Ter inspiratie en troost. Want we zijn er nog niet. Saamhorigheid en vindingrijkheid blijven nodig om ons hier doorheen te helpen. De sociale, maatschappelijke en economische effecten van de coronamaatregelen tellen na een jaar flink op. De maatregelen raken ons allemaal: in het werk, in het contact met familie en vrienden en in onze vrije tijd. We hebben elkaar hard nodig.

Alle initiatieven in het magazine zijn het afgelopen jaar uitgevoerd en ingezonden door betrokken personen of organisaties met aandacht voor elkaar. Kijk voor nog meer inspirerende verhalen en informatie op aandachtvoorelkaar.nl. Aan de moeilijke tijd is helaas nog geen einde gekomen. Dus blijf een beetje op elkaar letten. Ook op afstand kunnen we samen zijn.

 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top