Drie schoudertassen waar jij de zomer zeker mee door komt!

Drie schoudertassen waar jij de zomer zeker mee door komt!

In dit artikel leggen we drie tassen aan je voor van tassenmerk Laauw. Een tof tassenmerk dat met haar samenwerkingen met influencers en gedurfde leren tassencollecties geïnspireerd op steden over de hele wereld, steeds meer te zien is in het straatbeeld.

De Leva – ook te dragen als rugzak

Helemaal gemaakt van hoogwaardig ecoleder

De Leva is een tas ontworpen door Josje Huisman; voormalig K3-zangeres en inmiddels invloedrijk fashionista met een voorkeur voor verantwoorde en milieuvriendelijke producten. In samenwerking met Laauw maakte ze een prachtige tassencollectie die helemaal gemaakt is uit ecoleder. Dat betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt voor het maken van de tassen. De Leva is verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan wij vooral de Navy Blue & Bordeaux erg bijzonder vinden. Bovendien wordt er een extra strap bij geleverd, waardoor hij ook draagbaar is als rugzak. Ideaal voor elke gelegenheid dus.

De Nine Streets Mini – klein maar fijn

Verkrijgbaar in verschillende fijne kleuren

De Nine Streets Mini is de minimal design schoudertas die precies groot genoeg is voor je essentiële dingen zoals je portemonnee, sleutels en telefoon. Veel meer heb je bijvoorbeeld tijdens een night out with the girls ook niet nodig. Dan is het belangrijk dat je er goed uit ziet; en dat is een ding dat met de Nine Streets Mini wel zeker is. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren, waarvan de Black Canvas en de Grey varianten vooral goed voor de dag komen.

De Kyoto – fa-fa-fa-fa-fashion

Dit word je beste fashionbuddy

Over de Kyoto willen we eigenlijk niet zo veel kwijt, aangezien het beeld al genoeg zegt. Deze tas is ontworpen door een gelukkige fan (Esmee van de Pol) van het merk Laauw. Zij won een workshop tassen maken en daar kwam deze tas uit, die uiteindelijk ook daadwerkelijk in productie is gegaan. Een tof verhaal, met een prachtige uitkomst zou je kunnen zeggen. De tassen gaan hard, dus zijn ze alleen nog verkrijgbaar in Black en Dark Brown.