Dolly Dots terug met theatertournee

Was jij fan van de Dolly Dots? De meidengroep was razend populair in de jaren tachtig. Ze maken een come-back in het theater!

De Dolly Dots hebben bekendgemaakt dat zij na 41 jaar, vanaf september 2020, beginnen aan een theatertournee langs 31 steden. De tournee: Sisters on tour gaat in het Luxor Theater te Rotterdam in première en sluit 5 februari 2021 af in Koninklijk Theater Carré.

De Dolly Dots spelen niet alleen hun hits maar vertellen ook verhalen over hoe het was om in de jaren tachtig onderdeel te zijn van een populaire meidengroep. Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze daarmee om? Volgens de Dots zelf wordt het: “Een intieme avond met voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzonder tijd met elkaar”. De intimiteit van het theater leent zich hier veel beter voor dan twee of drie mega concerten.

De Dolly Dots zijn: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers. Ze zullen worden begeleid door Sven Figee. De Dolly Dots kunnen putten uit meer dan 25 Top-40 hits zoals: Love Me Just a Little Bit More, Radio en Hela – Di – Ladi – Do. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Exclusief via dollydots.com en de Nationale Theaterkassa of via 0900 9203 (45 c.p.m.).

Foto (C): Roger Neve