Disney on ice viert 100 years of magic

Pak je Mickey oren en bereid je voor op het feest van de eeuw bij Disney On Ice viert 100 Years of Magic. Producent Feld Entertainment brengt deze feestelijke productie tot en met 31 december naar Utrecht en Amsterdam. Met meer dan 50 onvergetelijke Disney sterren, een sing-a-long van 30 Disney klassiekers, betoverende choreografie, kostuums beloofd dit een feest te worden!

‘Ceremoniemuister’ Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy betreden het ijs met hun vrienden uit de geliefde Disney films van Pinokkio tot Frozen. Reis naar het hart van Afrika met Disney’s De Leeuwenkoning, ga mee op avontuur met de bende van Disney Pixar’s Toy Story en zie hoe Belle de vloek van het Beest verbreekt in het verhaal van Belle en het Beest.

Bezoekers beleven tevens een speciaal optreden van de koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Betreed het koninkrijk van Arendelle en reis mee naar de Noorderberg met de hilarische sneeuwpop Olaf en Kristoff als zij de zusjes helpen ontdekken dat ware liefde alles overwint.

“Deze productie is veruit de grootste Disney On Ice show die we momenteel hebben touren, waarin ieders favoriete Disney-figuren worden samengebracht, van Sneeuwwitje, Donald Duck, Mickey Mouse en Minnie Mouse tot Elsa en Anna” zegt producer Nicole Feld. “We willen graag dat het publiek mee kan zingen en dansen met hun favoriete Disney liedjes, dus we hebben 30 bekende en geliefde liedjes
verwerkt in de show.”

De collectie Disney melodieën omvat favorieten voor de hele familie als “Hakuna Matata”, “Ik Ben Jouw Beste Vriend” en “Laat Het Los”. Rock mee met Puk en zijn onstuimige schildpadvrienden uit Disney Pixar’s Finding Nemo met het originele liedje ‘Turtle Rock’. Wordt net zo verliefd als de Disney prinsen en prinsessen schaatsen op een een muzikale compilatie van ‘Het Licht dat Ik Nu Zie’, ‘Een Nieuw Begin’ en hele veel meer.

Om een dergelijke, boeiende voorstelling samen te kunnen stellen met een parade van Disney-figuren, deed het producerende vader-dochter duo Kenneth Feld en Nicole Feld een beroep op de beste vakmensen in de business. Met Regisseur Patty Vincent aan het hoofd van het creatieve team van choreografen en ontwerpers is Disney On Ice viert 100 Years of Magic zeker een tijdloze favoriet voor alle Disney fans.

“Deze show is, meer nog dan iedere andere show, echt voor iedereen,” zegt Producer Kenneth Feld. “Als ik in het publiek zit, zie ik mensen die net als ik groutouder zijn, enorm genieten van de klassieke Disney verhalen, terwijl de jonge kinderen en hun ouders echt reageren op Frozen en de nieuwste Disney verhalen en animaties.”

De show is Nederlands gesproken en het publiek zal zeker de stemmen uit de Disney films herkennen. Kijk op DisneyOnIce.nl om te kijken wanneer Disney On Ice viert 100 Years of Magic precies Nederland in schaatst.