De wereld comfortabel en stijlvol aan uw voeten

Door de bijzondere tijden waarin we op het moment leven, zijn we veel aan huis gebonden. Maar frisse lucht doet een mens altijd goed. Er is geen betere manier om die te krijgen dan tijdens een fijne wandeling. Hoe lang de maatregelen omtrent het coronavirus nog duren weet niemand. Maar er breken weer andere tijden aan, waarin we kunnen genieten van een dagje weg. Hoe dan ook komen een paar comfortabele schoenen met een goede pasvorm altijd van pas. U wilt natuurlijk ook stijlvol voor de dag komen of u nu een paar schoenen draagt tijdens een wandeltochtje in de buurt of bij een uitje verder weg. Al sinds de zestiger jaren staat Ecco voor Deens design waarin vorm, functie en eenvoud de hoofdrol spelen. Dit voorjaar introduceert het merk volop trendy nieuwe modellen waarmee u zorgeloos de paden op en de lanen in kunt.

Optimaal comfort

Deze lente introduceert Ecco fel gekleurde Ecco ST.1 sneakers voor dames en heren met een modieuze, cleane uitstraling. Deze Ecco schoenen zijn extreem comfortabel en een ware trend onder mensen die er graag opuit gaan en daarbij looks en comfort willen combineren. Bekleed met nubuck en volnerf Ecco-leer, hebben de Ecco ST. 1 sneakers een moderne look. Ze zijn geschikt als sportschoenen voor het dagelijks leven. Dit dankt het model aan het streven van de designers van Ecco, die voortdurend zoeken naar innovatieve schok-dempende technieken. In de zool van de sneaker is de vernieuwende Ecco Shock-Thru technologie geïntegreerd. Die biedt dubbel zoveel energie en herstelvermogen ten opzichte van de eerdere schok-technologie. De contrastzool met FluidForm en Shock Thru zorgt voor optimaal comfort.

Scandinavische stijl

Een andere all time favorite onder de Ecco-modellen is de Ecco Soft. Die wordt gemaakt van het duurzame en extra sterke full grain leather. Dit model vormt zich totaal naar uw voeten en nadat u er een poosje op hebt gelopen, zitten ze dus nóg aangenamer. Elk seizoen wordt de collectie geupdate naar de trends van dat moment. Dat is deze lente onder meer terug te zien in de Ecco Soft 2.0 waarbij casual raffinement en een coole Scandinavische stijl voorop staan, net zoals zachtheid en comfort, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De Ecco Soft 2.0 is er in diverse stijlvolle kleuren, waaronder wit, beige en grijs. Dames die hun outfit een hippe knipoog willen geven, kiezen voor de metallic uitvoering. Voor modieuze dames en heren zijn er de Ecco Soft 7-sneakers. Zoals de naam van het model al doet vermoeden, ontbreekt comfort vast en zeker niet. De veterschoenen zijn er in verschillende trendkleuren van dit moment. Met bijvoorbeeld de marineblauwe of taupekleurige Soft 7 sneakers zijn ze  eindeloos te combineren.

Ecco-schoenen kopen

Wilt u dit voorjaar ook trendy en comfortabel voor de dag komen tijdens uw rondje om? Dan zijn Ecco-schoenen een verstandige aankoop. Ze zijn van hoge kwaliteit voor dames en heren en verkrijgbaar in vele hippe modellen en kleurenl. Het assortiment wisselt geregeld en daarom zijn de nieuwste modellen altijd op voorraad. U bent van harte welkom in een van de fysieke winkels Ecco-shops in Hoorn, Alkmaar, Purmerend of Heerhugowaard.