Dames, wat gaan we deze winter dragen?

We zijn geen modemagazine, maar van een beetje trendy tips zijn we wel gecharmeerd. Op zoek naar wat er komende winter in de mode is, kwamen we leuke dingen tegen!

Als we kijken naar de nieuwste wintermode kan er veel. Qua kleur, qua vorm en uitstraling. Hier volgt een portie inspiratie.

Kies jouw kleur

Allereerst moet je even door je huidige garderobe om te checken of de kleuren nog wel kloppen. Dit najaar en komende winter treffen we tegenstrijdige trends, dus je kunt in ieder geval twee kanten op.

Allereerst zijn er zachte rustige kleuren in de mode. Denk aan wittinten, rustgevend blauw of alle mogelijke groentinten. Daarnaast mag je ook uitpakken met felle kleuren zoals violet. Dat knalt er lekker uit.

Kies jouw trendy winterjas

Als je toe bent aan een nieuwe winterjas (en wie is dat niet) dan ga je voor een lang gewatteerd exemplaar. Dat niet alleen, je draagt er ook een riem en strikceintuur omheen. Dat laatste lijkt misschien wat vreemd, maar het wordt de hit van komende winter. Lekker puffy en fluffy.

Kies je voor een stoffen exemplaar dan is het de trend om deze niet in een lange variant te dragen, maar in een extra lange variant. Oversized en tot bijna op de enkels! Je kan er helemaal in wegkruipen. Heerlijk toch!

Draag je liever een jack? Ook dan kom je terecht bij de gewatteerde exemplaren. Een puffer jacket wordt het genoemd. Zo ga je warm en breedgeschouderd de winter door. Draagt sportief en comfortabel.

Een trenchcoat is eigenlijk nooit uit de mode geweest, maar af en toe duikt hij weer extra op in een bijzondere uitvoering. Deze winter draag je een trenchcoat van (vegan)leer. Alle kleuren mogen. Dus lekker uitpakken met de klassieke trenchcoat in een nieuw jasje.

Kies jouw jeans

Wat je verder draagt is aan jou, maar weet even dat de mom-jeans nog altijd een hit is. Over de typering van deze spijkerbroek is niet altijd iedereen te spreken, maar de broek is een blijvertje. High waist of met een extra hoge taille, gecombineerd met een oversized colbertje, dat doet het altijd goed. De broekspijpen van zo’n mom jeans zijn meestal recht. Sneakers erbij of halfhoge laarsjes met een hak en je bent er!