close
  • maandag 27 september
Culinair

Culinaire hotspot van de week: ‘t Binnenhof in Paasloo

Culinaire hotspot van de week: ‘t Binnenhof in Paasloo

Restaurant ’t Binnenhof staat niet in Den Haag, maar in het dorpje Paasloo, vlakbij Steenwijk. Aan de rand van natuurgebied ‘De Weerribben’, wat betekent dat het er in alle seizoenen goed toeven is. Je kunt uitstekend eten in het gezellige familierestaurant en zelfs uitgebreid dineren.

Er is een 6-gangen-proeverij en live cooking. Maar ’t Binnenhof is vooral bijzonder omdat je culinair genieten kunt combineren met heel veel leuke en spannende activiteiten. Het team van ’t Binnenhof bezorgt je graag een onvergetelijke dag, avond of weekend. Met familie, als teambuilding of met een groep vrienden, het kan allemaal.

Leuke activiteiten

De activiteiten zijn heel divers. Zo kun je kiezen voor een spannend uitje als Prison Break, The Bomb of Escaperoom. Wil je sportief bezig zijn dan kun je kiezen voor Bubbelvoetbal of Boogschieten. Je creativiteit kun je kwijt in een workshop kaarsen of sieraden maken. En wat te denken van rijden in een oude DAF? Het kan allemaal en dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

grote zaal

Heel weekend

Als je een dagje te kort vindt, kies dan voor een weekendarrangement. Je overnacht dan in Villapark de Weerribben of groepsaccommodatie Résidence Weerribben. Er zijn echt heel veel mogelijkheden. Klik hier voor een overzicht.

Kerst

Nog geen plannen voor de kerstdagen? ’t Binnenhof heeft een speciale kerstbrunch op 23, 25 en 26 december en ook voor een kerstdiner kun je er terecht.

 

Geschreven door: Redactie