close
  • vrijdag 14 augustus
Culinair

Culinaire hotspot van de week: regelrechte smaaksensatie in Wageningen

Culinaire hotspot van de week: regelrechte smaaksensatie in Wageningen

Wat is er nu fijner om in een huiskamerachtige sfeer een goed gesprek te combineren met heerlijk eten? Dat kan in Restaurant ’t Gesprek, dat duidelijk niet voor niets zo heet. Door de kleinschaligheid is dit restaurant, dat al jaren is gevestigd in Wageningen, een goede plek om samen te komen met vrienden of familie.

Het restaurant biedt plaats aan 55 gasten en er is een kleine huiskamer waar een kleine groep van maximaal 16 personen kan genieten van een rustige warme plek. Er zijn veel oude details, waardoor het geheel gezellig aanvoelt. Je kunt er genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Net een schilderij

bord met toetjeDe chef van ’t Gesprek laat zich leiden door de seizoenen en werkt met mooie verse producten. De combinatie van smaken is verrassend en de opmaak van de borden werkelijk prachtig. Een klant omschreef zijn bord als een echt schilderijtje. Wil je je lekker laten verrassen en genieten van een regelrechte smaaksensatie? Kies dan voor het drie gangen Mysterie Menu. Het enige dat je dan nog moet doen is lekker ontspannen en genieten van een culinaire verwenavond.

Ook tijdens de kerstdagen ben je aan het juiste adres in dit bijzondere restaurant in Wageningen. Er is al een speciale dinerkaart samengesteld met onder andere zeebaars, bouillabaisse en eend. Liever een kerstlunch? Dat kan op Eerste Kerstdag.

RestaurantEr is voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant en bij mooi weer is het terras ook geopend. Gastheer en gastvrouw Gerwin en Wilma Dierkes heten je graag welkom!

 

Geschreven door: Redactie