close
  • maandag 27 september
Culinair

Culinaire hotspot van de week: Hjir is ’t in Sint Nicolaasga

Culinaire hotspot van de week: Hjir is ’t in Sint Nicolaasga

Ben je liefhebber van de Indonesische keuken? Breng dan eens een bezoek aan restaurant Hjir is ‘t in Sint Nicolaasga.

Gastheer John Visser en kokkin Nenny Lameijer bieden je een fantastische ervaring in de Indonesische keuken. Op de menukaart staan ook Frans-Nederlandse gerechten. Een bewuste keuze, want zo kan iedereen terecht bij het restaurant. Ook als je niet zo van kruidig eten houdt.

Prachtig pand

“Vanaf het eerste moment dat wij een voet over de drempel bij Hjir is ‘t zetten, waren wij verkocht,” vertelt Nenny. “Het was een gevoel van thuiskomen. We vonden het doodzonde dat er geen bedrijvigheid was in zo’n mooi pand met een sfeervol inrichting. Zodoende hebben we gauw besloten dat wij degenen zijn die hier weer leven in deze voormalig herberg moeten brengen. De naam ‘Hjir is ‘t’ (Hier is het) maakte het gevoel compleet.”

Verantwoord eten

Je kunt hier feesten en verjaardagen en andere partijen houden. We koken traditioneel Indonesisch. Al onze gerechten maken we van verse ingrediënten en specerijen. We gebruiken beslist geen monosodiumglumat oftewel vetsin.”De menukaart biedt een uitgebreid aanbod voor vegetariërs. Ook zijn er glutenvrije gerechten. Wie liever thuis wil genieten van de gerechten, er is een afhaalservice.”

Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website: www.hjirist.nl.

Geschreven door: Redactie