Camper steeds populairder

De belangstelling voor campers op de 50PlusBeurs is groter dan ooit. “Met een constante toestroom van bezoekers op het camperplein en een wachtrij om de campers van binnen te mogen bekijken, kunnen we stellen dat de camper populairder is dan ooit”, aldus Frans Hoofwijk van de NKC.

Bezoekers van de 50PlusBeurs tonen veel belangstelling voor de verhuurcampers. Men is nieuwsgierig naar het soort camper dat je kunt huren en naar de verschillende indelingen, maar ook naar wat er allemaal bij komt kijken om met een camper op pad te gaan. En dat je veel campers gewoon mag besturen met een B-rijbewijs, dat maakt het toch een stuk toegankelijker dan men dacht.

Congres Opmars van de Camper
De campermarkt is booming en de snelst groeiende recreatietak. Recreatieondernemers, MKB en gemeenten zien de camperaar als een gewilde gast. In Nederland zijn momenteel meer dan 100.000 campers en het aantal camperlocaties groeit snel. De NKC (Europa’s grootste camperclub) en Pleisureworld voorzien belanghebbenden van alle informatie over deze groeitrend op het congres “Opmars van de camper”. Dit vindt plaats op 10 november tijdens de Recreatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg. Kijk voor meer informatie op http://pleisureworld.nl.