Café Doodgewoon met als thema Uitvaart

Op woensdagavond 4 oktober 2017 zijn alle belangstellenden uit de gemeente De Fryske Marren van harte welkom bij de jaarlijkse bijeenkomst van Café Doodgewoon in Joure. Op deze avond zal informatie worden gegeven, is er ruimte voor ontmoeting, het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Dit initiatief wordt georganiseerd door een groep zorgondernemers.

Het thema van deze avond is Uitvaart. Er wordt gesproken over hoe een uitvaart gaat? Hoe gaat de voorbereiding? Wat zijn de verschillende mogelijkheden? Uitvaartverzorgsters Hielkje Hofstra, Renny Spoelstra en Jeanette Reen zullen deze avond verzorgen.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Grand café van woonzorgcentrum Sint Theresia aan de Professor Titus Brandsmaweg 62 te Joure. Het programma van de avond is van 19:30 tot 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis, evenals de consumpties.

Café Doodgewoon is er voor iedereen die zich wil verdiepen in thema’s rond de eindigheid van het leven. Het wordt gezamenlijk georganiseerd door Buurtzorg Skarsterlân, Thuiszorg Zuidwest Friesland, Zorggroep Hof en Hiem en Zorggroep Sint Maarten.