Buitenkans: safe stay in T Schippershuis in Terherne

Ook zo moe van alle onzekerheden en aanpassingen in deze corona-tijd? Kom tot rust in het Friese Terherne met een Safe Fryslân Break in T Schipperhuis. 

Het zijn onzekere tijden en het kost een groot aantal mensen extra energie om zowel hun bedrijf als privé de boel draaiende te houden. Als bedrijf wil je immers graag blijven ondernemen en thuis is het een drukte van jewelste om de kinderen onderwijs te geven, ervoor te zorgen dat ze in beweging blijven en ga zo maar door. Zelf kom je nauwlijks aan enige ontspanning toe.

Kom tot rust aan water

Er ligt flink wat druk op menig schouder. Toch is het belangrijk tijd voor ontspanning vrij te maken, maar hoe? In T Schippershuis in het Friese Terherne kun je corona-proof even de boel de boel laten. Het aan het water gelegen hotel biedt standaard- en familiekamers waar je met elkaar, met in achtneming van de corona-maatregelen, even heerlijk tot rust kunt komen.

Geniet van een heerlijk ontbijt en diner op de kamer

Dat betekent onder andere ook dat we het ontbijt op de kamer serveren. En dat het diner in de lounge (alles met voldoende afstand) of eveneens op de hotelkamer ontvangen kan worden.

Overdag is heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving en door het dorpje Terherne met z’n pittoreske straatjes. De Friese meren liggen om de hoek. Welk weer het ook is, hier vermaak je je altijd.

 

Zin om er een ‘Corona Proof’ nachtje tussen uit te gaan en te genieten van de Friese weidse omgeving? Check dan snel deze deal! Reserveren kan via info@tschippershuis.nl of telefonisch via 0566-745010

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top