Boer zoekt Vrouw: speeddaten!

Benieuwd hoe de speeddates vanavond verlopen bij Boer zoekt Vrouw?

De komende weken volgt het KRO-NCRV programma Boer zoekt Vrouw boeren Jan, Geert, Geert Jan, Bastiaan en boerin Annemiek tijdens hun zoektocht naar de liefde.

Tijdens de speeddate van vanavond is te zien hoe de eerste ontmoeting tussen de boer en de tien briefschrijfsters en –schrijvers verloopt. Vliegen de vijf minuten voorbij of gaan ze tergend langzaam?

Zenuwen gieren door de keel

“Ik vond het een mooi, kwetsbaar mens” en “Hij ontroerde me dus ik dacht: dit is mijn kans”. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen reden waarom ze op ‘hun’ boer hebben geschreven. Maar zeker is dat het een spannende en enerverende dag is met Yvon Jaspers als gastvrouw. Zowel bij de boeren als bij de dates gieren de zenuwen door de keel. De brieven maakten nieuwsgierig, de ene omdat íe juist kort en krachtig was, de andere omdat iemand zich meteen kwetsbaar opstelde.

Foto: de vijf boeren bij de speeddate

Maar hoe zijn de vrouwen/mannen in werkelijkheid? Zijn ze in het echt net zo leuk? Lijken ze op de foto of moeten de boeren twee keer kijken wie wie is? Aan het eind van de dag volgt een zware keuze, de een is er zonder enige twijfel meteen uit, de ander wikt en weegt. Met welke vijf dates gaan ze volgende week een dagje weg? Dat zie je vanavond!

Boer zoekt Vrouw, zondag 1 maart, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Foto’s (C): Linelle Deunk, beeldbank KRO NCRV