Bibliotheek Ommen: Samen Actief Dag voor 65+ers

Woensdag 16 november verwelkomt de Bibliotheek Ommen tijdens de Samen Actief Dag in de Carrousel nieuwe leden met een zeer aantrekkelijk aanbod. Iedereen van 60 jaar en ouder die zich deze dag voor een jaar in laat schrijven als nieuw lid van de Bibliotheek kan tot 1 april 2017 gratis lezen. Een fikse korting van ruim 30 % op het jaartarief van € 42,50. Men kan zich hiervoor melden bij de stand van de Bibliotheek in de foyer van de Carrousel of bij de klantenservice van de Bibliotheek.

De Bibliotheek heeft haar gebruikers veel te bieden, een puike collectie boeken, een leestafel met een ruime sortering kranten en tijdschriften, gratis internet en WIFI en werkplekken voor zowel zakelijke als studiedoeleinden. Daarnaast is er het Tabletcafé voor digibeten, het Taalpunt voor mensen die hun taalvaardigheden willen verbeteren, zijn er culturele avonden en staat de leesbevordering voor jong en oud hoog op de agenda.

Iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek, om materialen te lenen moet men echter lid zijn. Een bibliotheekpas aanvragen kan via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekommen.nl. De korting geldt echter alleen voor inschrijving op 16 november.

De Samen Actief dag voor 65+ers vindt van 10.00 – 15.30 uur plaats in de Carrousel. Toegang is gratis.