Bezoek de ANWB op de E-bike Xperience

Ben je op zoek naar een e-bike of wil je er gewoon eens eentje uitproberen, dan kun je op 11 en 12 februari in Jaarbeurs Utrecht terecht. Tegelijk met de Fiets- en Wandelbeurs vindt hier de E-bike Xperience plaats. De ANWB is erbij, met veel leuke activiteiten voor fietsers en advies voor als je op zoek bent naar een nieuwe e-bike.

Fantaseer je al een tijdje over een elektrische fiets, maar heb je geen idee waar je je zoektocht moet beginnen? Dan ben je bij de E-bike Xperience aan het goede adres. Je kunt er namelijk heel veel elektrische fietsen uitproberen op drie uiteenlopende testparcours. Zo vind je bijvoorbeeld een helling maar ook een schelpen- en zandpad. En voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot 45 km/u bereikt kunnen worden. Op de beurs vind je daarnaast een groot aanbod aan accessoires, verlichting, kleding en andere e-bike accessoires.

Dit doet de ANWB

Ook de ANWB is op de E-bike Xperience aanwezig om je te voorzien van advies, tips en leuke acties. Dit kun je allemaal bij de ANWB-stand verwachten:

  • Onze fietsexperts beantwoorden al je vragen over e-bikes, accu’s, comfort, veiligheid en verzekeringen. Daarnaast helpen we je kiezen uit de vele verschillende modellen met behulp van de E-bike Select tool.
  • We laten je zien hoe je eenvoudig zelf een route samenstelt met onze online knooppuntenplanner. Of kies uit één van de vele ANWB-routes.
  • Op het ANWB Gastvrij-terras kun je terecht voor een lekker hapje en drankje.
  • We geven uitleg over de voordelen van de ANWB Fietspas, die ook ter plekke kan worden aangeschaft: je krijgt dan meteen een gratis kopje thee of koffie bij het Gastvrij punt op het terras.
  • Er zijn diverse lezingen over welke e-bike bij je past en wat voor type fietser je bent.
  •  Je maakt iedere dag kans op een fietsweekend en leuke uitjes voor het hele gezin.
  •  Je kunt je opgeven voor diverse e-bike tests die de ANWB dit voorjaar organiseert. Daarnaast horen we graag je mening over de Fietspas, fietsroutes en de leukste fietsterrassen.

Bestel kaarten met korting

Met je toegangskaart voor de E-bike Xperience mag je gratis bij de Fiets- en Wandelbeurs naar binnen (en andersom). Hier doe je inspiratie op voor een mooie fiets- of wandelvakantie en je kunt er terecht voor trekkingfietsen, fatbikes, ligfietsen, mountainbikes en outdooruitrusting.
Bestel je kaarten voor de E-bike Xperience via Land van ANWB en krijg € 4 korting!

Kaarten winnen?

Lees hier meer over hoe je kans maakt op kaarten voor de Fiets- en Wandelbeurs.