André van Duin opent de Stembus Evergreen Top 1000

De Stembus Evergreen Top 1000 is geopend!

De jaarlijkse traditie van de Stembus Evergreen Top 1000 is weer van start gegaan en dit jaar wordt de stembus geopend door niemand minder dan André van Duin. De bekende komiek en presentator zal de aftrap geven voor het samenstellen van de lijst met de grootste evergreens aller tijden.

De Stembus Evergreen Top 1000 is een initiatief van NPO Radio 5 en wordt al jarenlang met veel enthousiasme ontvangen door muziekliefhebbers in Nederland. Het is een unieke gelegenheid voor luisteraars om hun favoriete evergreens te nomineren en zo bij te dragen aan de samenstelling van de lijst.

André van Duin is een icoon in de Nederlandse entertainmentindustrie en staat bekend om zijn veelzijdigheid. Naast zijn komische talenten heeft hij ook een passie voor muziek. Met zijn jarenlange ervaring en brede kennis van het muzieklandschap is hij de perfecte keuze om de Stembus Evergreen Top 1000 te openen.

Van Duin is verheugd om betrokken te zijn bij dit bijzondere evenement. “Muziek is een universele taal die mensen verbindt en emoties oproept. Ik ben vereerd om de Stembus Evergreen Top 1000 te mogen openen en ik kijk uit naar de vele mooie evergreens die dit jaar weer voorbij zullen komen”, aldus Van Duin.

De Stembus Evergreen Top 1000 is niet zomaar een hitlijst. Het is een viering van tijdloze muziek die generaties heeft weten te raken. Van klassiekers uit de jaren ’60 en ’70 tot hedendaagse evergreens, de lijst bevat een breed scala aan nummers die stuk voor stuk een speciale betekenis hebben voor luisteraars.

Om deel te nemen aan de Stembus Evergreen Top 1000 kunnen luisteraars hun favoriete evergreens nomineren via de website van NPO Radio 5. Er kan gestemd worden op nummers uit alle genres en decennia. De stembus blijft geopend tot een bepaalde datum, waarna de lijst wordt samengesteld en bekendgemaakt.

De Stembus Evergreen Top 1000 is een hoogtepunt voor muziekliefhebbers in Nederland. Het is een kans om herinneringen op te halen, nieuwe muziek te ontdekken en samen te genieten van tijdloze klassiekers. Met André van Duin als opener belooft het weer een bijzondere editie te worden.

Dus, heb jij een favoriete evergreen die je graag in de lijst wilt zien? Breng dan nu je stem uit en wie weet staat jouw favoriete nummer straks in de Stembus Evergreen Top 1000!