Alles blijft anders en wat ik daarmee bedoel

Goeiemorgen V Een start van de dag in woorden. Een overdenking, kort verhaal of zomaar iets waarvan ik meen dat het gezegd mag of moet worden. Reageer gerust, ik ga graag met je in gesprek. We hebben nog de hele dag.

Het was een week van veranderingen. We hebben gestemd voor de gemeenteraad en ook al menen we vaak dat we wereldburgers zijn, we kiezen toch het liefst lokaal. Hechten we mogelijk meer aan de vertrouwdheid van onze stad of dorp, dan we doen voorkomen. We laten de verbinding met de landelijke partijen gemakkelijk los. Is het dan toeval dat we juist in deze week op 50+ Het Dorp gezongen door Wim Sonneveld in onze ‘nostalgie-reeks’ belichtten? Alles blijft anders.

Huisarts en keuze

We schreven uitgebreid over de keuze voor of een mannelijke of vrouwelijke huisarts. Veel vrouwen lijken zich nog altijd te schamen voor van alles en nog wat als ze een mannelijke huisarts bezoeken. Alles blijft anders.

Slecht en moeilijk

Er passeerde een flinke reeks artikelen de revue. Over dat we steeds ouder worden, nog veelvuldig slecht slapen, en dat praten over de dood en depressiviteit nog altijd moeilijk blijkt. Alles blijft anders.

Te lijf gaan en een vleugje

Wat je vandaag nog te wachten staat in ons magazine? Of kunstgras wel gezond is. Hoe we eenzaamheid te lijf kunnen gaan. En een vleugje Boudewijn de Groot. Alles blijft dus anders.

Weekend en zomertijd

Ik wens je een rustig weekend zonder al te veel veranderingen. Maar ik kan het ook niet helpen dat je een uurtje korter slaap krijgt. Zomertijd. Inderdaad… alles blijft anders.