close
  • zondag 24 oktober
Vrije tijd

All You Need Is Love kerstspecial: ga jij kijken?

All You Need Is Love kerstspecial: ga jij kijken?

Op maandag 24 december presenteert Robert ten Brink alweer voor de 27e keer de All You Need Is Love kerstspecial. Voor liefhebbers vaste prik op kerstavond.

Het programma gaat al een tijdje mee. Meer dan vijfentwintig jaar. Op 29 september 1992 werd het voor het eerst uitgezonden door Veronica op Nederland 2. Als openingstune werd natuurlijk het gelijknamige nummer van de Beatles gebruikt. Robert ten Brink presenteerde die allereerste aflevering en hij is nu nog steeds de presentator. Het programma is wel een aantal keren veranderd van zender. Eventjes is het zelfs helemaal verdwenen van de televisie. Gelukkig voor de fans is het programma teruggekeerd en vanaf 2006 te zien bij RTL 4.

Dr. Love

Onder het motto ‘Niemand mag met kerst alleen zijn’ stond de nog piepjonge Robert ten Brink in 1992 te wachten op families en geliefden op Schiphol. Dat doet hij anno 2018 nog steeds. Door zijn jarenlange ervaring wordt hij inmiddels Dr. Love genoemd. Toen hij in 1992 begon met het presenteren van het programma ontving hij meteen het jaar daarop een AVRO Gouden Televizier-ring. In 2000 won hij de Zilveren Televisie-ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid en in 2013 werd hij benoemd als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Samen kerst vieren

Je hoeft je er niet voor te schamen als je graag kijkt, want je bent heus niet de enige. Het programma is nog altijd razend populair. Ieder jaar kijken er rond de drie miljoen Nederlanders naar de kerstspecial van All You Need Is Love. Dr. Love zorgt er ook dit jaar weer voor dat verliefde koppeltjes samen kerst kunnen vieren.Met zijn team zorgt hij voor heel wat romantische verrassingen. Ook maandag staat je een avond vol hartverwarmende herenigingen te wachten.

All You Need Is Love-film

Is de kerstspecial voor jou nog niet genoeg? Dan heb je mazzel, want er draait momenteel een heuse All You Need Is Love-film in de bioscopen. Uiteraard worden er verliefde stelletjes gevolgd in deze film. Fedja van Huêt speelt de rol van presentator Robert ten Brink. Net voor de kerst neemt hij het vliegtuig naar de Schotse Hooglanden. Een slechte timing, want de kerstspecial komt steeds dichterbij. De producer, assistent en redactie starten een zoektocht naar Dr. Love. Komt het televisieprogramma in gevaar? De film draait sinds 6 december in de bioscoop.

Uitzending bijwonen of iemand aanmelden?

Wil jij iemand verrassen of ben je in stilte verliefd, of wil je een ander verhaal delen met Robert ten Brink? Je kunt je opgeven via de website. Daar krijg je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden of in kan schrijven om mee te doen. Ook kun je via de website tickets kopen voor het bijwonen van een uitzending.

All you need is love kerstspecial

Maandag 24 december – RTL 4 – van 20.30 uur tot 23:30 uur

Foto: RTL

Geschreven door: Redactie