All day afternoon tea borrelplank van Francis Kuijk

Een unieke twist aan de traditionele afternoon tea

Francis Kuijk, bekend van haar deelname aan Heel Holland Bakt, heeft een nieuwe trend gezet met haar all day afternoon tea borrelplank. Deze unieke twist aan de traditionele afternoon tea is perfect voor iedereen die houdt van een gezellige borrel met heerlijke zoete en hartige lekkernijen.

De all day afternoon tea borrelplank is een combinatie van de Engelse afternoon tea en de Nederlandse borrelplank. Het idee is om de hele dag door te kunnen genieten van een uitgebreide selectie van zoete en hartige hapjes, gecombineerd met verschillende soorten thee en drankjes naar keuze.

Op de borrelplank vind je een scala aan lekkernijen, allemaal met de hand gemaakt door Francis Kuijk zelf. Denk aan scones met clotted cream en jam, mini sandwiches met verschillende vullingen, hartige taartjes, quiches, en een assortiment van zoete gebakjes en koekjes.

Wat deze all day afternoon tea borrelplank echt uniek maakt, is de mogelijkheid om zelf je plank samen te stellen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan hapjes en drankjes, zodat je altijd iets vindt wat bij jouw smaak past. Of je nu een liefhebber bent van hartig of zoet, er is voor ieder wat wils.

Daarnaast biedt Francis Kuijk ook de mogelijkheid om de all day afternoon tea borrelplank te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een speciale boodschap of naam laten toevoegen aan de plank, waardoor het een perfect cadeau is voor een speciale gelegenheid.

De all day afternoon tea borrelplank van Francis Kuijk is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. De plank is prachtig opgemaakt en ziet eruit als een waar kunstwerk. Het is dan ook een lust voor het oog om de plank te serveren aan je gasten.

Of je nu een gezellige middag wilt doorbrengen met vrienden of familie, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon jezelf wilt verwennen, de all day afternoon tea borrelplank van Francis Kuijk is de perfecte keuze. Het biedt een unieke en heerlijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ben je benieuwd geworden naar de all day afternoon tea borrelplank van Francis Kuijk? Neem dan snel een kijkje op haar website en ontdek de vele mogelijkheden. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en geniet van een onvergetelijke ervaring.