Win Actief 50+ Beurs kaart in de TT Hall Assen

Op vrijdag 13 oktober 2017 gaat in de TT Hall Assen de eerste editie van de Actief 50+ Beurs van start. Tot en met zondag 15 oktober vindt u er alles voor een goed, gezond, leuk en actief leven als 50plusser.

Met thema’s zoals gezondheid, reizen, vrije tijd, wonen, financiën en mode, biedt de Actief 50+ Beurs u een schat aan informatie, inspiratie, aanbiedingen en bovenal een gezellig uitje. Ruim 70 bedrijven, instellingen en stichtingen staan bezoekers graag te woord met een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over het aanpassen van uw woning zodat u er ook op hogere leeftijd comfortabel en veilig kunt blijven wonen. Over het kopen van een scoot-mobiel of het gebruik van een maaltijdservice. Maar er zijn ook aanbieders van delicatessen, kleding en woonaccessoires.

De Actief 50+ Beurs is te bezoeken op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De entree voor volwassenen is € 8,-. Via de online voorverkoop profiteer je echter van € 2,- korting. Meer informatie vind je op www.actief50plusbeurs.nl.

Gratis kaarten

Speciaal voor onze lezers hebben wij 12 kaarten beschikbaar. Deze verloten wij in setjes van 2. Dus jullie maken 6x kans. Like en deel dit bericht op Facebook en je doet automatisch mee. 11 oktober maken wij de winnaars bekend.