close
  • donderdag 25 februari
Vrije tijd

Aanrader: kerstwandeling met erwtensoep na

Aanrader: kerstwandeling met erwtensoep na

Genoeg gezeten en gegeten met de kerstdagen? Ga dan op 28 december een heerlijk stuk wandelen in de natuur. In samenwerking met Staatsbosbeheer organiseert Bezoekerscentrum Nunspeet een leuke kerstwandeling over diverse afstanden.

Flyer wandeling

5, 12 en 18 kilometer

Er zijn drie tochten: de Eekhoornwandeling van 5 km, de Hertenwandeling van 12 km en de Wildzwijnwandeling van 18 km. De 5 kilometer is leuk om met kinderen te wandelen. Zij krijgen opdrachten mee voor onderweg.

Langs de route kun je je even opwarmen met warme chocomel. Vrijwilligers van Staatsbosbeheer staan klaar om vragen te beantwoorden over de omgeving. Bij terugkomst staat er bij het bezoekerscentrum een kop erwtensoep klaar. Je hebt dan ook de mogelijkheid om de expositie over de Veluwe te bezichtigen.

Je kunt starten vanaf 10 uur en de kosten zijn 5,00 euro voor de kinderen en 6,50 euro voor volwassenen. Je kunt de wandeling hier boeken.

‘Even naar De Buuren’

Mocht je tijd over hebben, dan is een bezoekje aan culinaire hotspot De Buuren in Nunspeet ook zeker aan te raden. Een hip restaurant met een bijzondere en creatieve menukaart.

Geschreven door: Redactie