50+ fotografe in de prijzen

Gea Neijsen viel in de prijzen met haar prachtige Afsluitdijk-foto die zij eerder beschikbaar stelde voor de 50+ agenda. Nu iedere maand een prachtige foto van Gea op 50+!

Voor de agenda van 50+ mochten we deze prachtige foto van Icoon Afsluitdijk gebruiken, gemaakt door Gea Neijsen. Hij viel ons meteen op door het fantastische kleuren- en lijnenspel. Dat de kenners dat ook gezien hebben is duidelijk, want de foto is inmiddels bekroond met de derde prijs in de Olympus fotowedstrijd, categorie avondfotografie. Gefeliciteerd Gea!
Omdat dit niet een lucky shot was en Gea als hobbyfotograaf veel meer prachtige plaatjes schiet, gaat zij ons dit jaar in onze nieuwe rubriek ‘De foto van de maand’ verrassen met steeds weer een andere bijzondere foto. Stellen we hier direct Gea (47) aan jullie voor.

“Ik ben vereerd dat de prijswinnende foto van de Afsluitdijk heeft geleid tot deze fotorubriek. Ik zal regelmatig foto’s plaatsen, mogelijk ook van collega-fotografen.
De liefde voor fotograferen heb ik van mijn vader. Op mijn achtste kreeg ik mijn eerste kleine filmcamera mee op vakantie. Ik was direct verkocht en na mijn studie kartografie kocht ik van mijn eerste salaris een spiegelreflexcamera, met een telelens zodat ik mooie natuurfoto’s kon maken.
De digitale fotografie maakte het fotograferen gemakkelijker en ik volgde cursussen en workshops, liep mee met Olympus fotografen en ben lid geworden van een fotoclub.”

Check regelmatig de 50+ agenda