Matchende meubels voor je huisdier, dat wil je toch?

We zaten er eigenlijk al heel lang op te wachten, zonder het te weten. Maar het is eindelijk zover: allemaal aan de LURVIG. Wat dat is lees je hier.

Jarenlang hebben we tot volle tevredenheid samengeleefd met onze trouwe hond en eigenwijze kat. Er was alleen altijd wel één klein puntje. De hondenmand en de kattenkrabpaal pasten totaal niet in ons interieur. Een klein doorntje in het oog in een verder volmaakt genoeglijk samenzijn tussen mens en dier.

En dus zaten we er eigenlijk al heel lang op te wachten, zonder het te weten. Maar het is eindelijk zover: Ikea verkoopt nu ook meubels voor honden en katten. Hoe leuk is dat? Jij op de KLIPPAN bank en Max de hond er in zijn LURVIG hondenmand naast. En bijpassend bij jouw KALLAXkast slaapt Poekie in haar eigen LURVIG kattenhuis op poten, dat je ook als nachtkastje kunt ophangen en zelfs in de KALLAX kunt plaatsen. Dat wil toch iedereen? Sommigen van ons kattenbezitters deden wel eens een laffe poging en gebruikten het Ikea DUKTIG poppenbedje voor hun lieverd. Maar dat was het dan toch net niet helemaal. Nu kan dan eindelijk de harmonie op alle fronten bereikt worden.

Vanaf deze maand is de nieuwe huisdierencollectie LURVIG (oftewel ruig/behaard in het Zweeds) te koop in alle Ikea’s. De ontwerpen zijn afgestemd op het slaap-, eet- en speelgedrag van huisdieren en het Zweedse bedrijf is daarbij geholpen door dierenartsen. En natuurlijk is bij het design vooral rekening gehouden met hoe leuk het in jouw woonkamer staat. Er is zelfs een miniversie van de KLIPPAN-bank voor jehond. Het meest trots is designer Inma op het huisdierkussen, dat je kunt vullen met je eigen oude kleren of handdoeken. Dan heeft het kussen een bekend geurtje, namelijk dat van de baas.

Hondenkussen

Naast meubels zijn er ook allerlei accessoires te koop, van halsbanden tot voerbakken en van speeltjes tot vrolijk gekleurde poepzakjes. Natuurlijk is alles verkrijgbaar voor een prijs die we gewend zijn van Ikea en kan je huisdier ook profiteren van de Family Card. Max en Poekie maken nu tenslotte echt helemaal deel uit van de familie.

Meer lezen over Ikea? Dat kan:  ‘Drie schroefjes over’ en ‘Ikea gaat Zen’

Foto’s: Ikea.com